MANOMETRI

TERMOMETRI

VENTILI I
SEPARATORI

HIDRAULIčNA
CREVA

INDUSTRIJSKA
CREVA

HIDRAULIČNI PRIKLJUČCILABORATORIJA

TRANSMITERI PRITISKA I NIVOA

PREKIDAČI NIVOA

PROTOKOMERI

TRANSMITERI TEMPERATURE I SENZORI

POKAZIVAČI

Fadip-Merna Tehnika DOO je kompanija koja se od 1987. godine bavi proizvodnjom, servisom i prodajom analognih merila pritiska i temperature, njihove prateće opreme kao i etaloniranjem istih u akreditovanoj laboratoriji od strane ATS-a za kalibraciju merila za pritisak i temperaturu. Pored proizvodne delatnosti ovlašćeni smo distributeri merno-regulacione opreme (MRO) odnosno uređaja za merenje protoka, nivoa, pritiska i temperature renomiranih evropskih i svetskih proizvođača.

Naš proizvodno-distributerski portfolio već godinama uspešno zadovoljava potrebe kupaca u energetici, naftnoj, prehrambenoj, građevinskoj, petrohemijskoj, hemijskoj, gumarskoj i mašinskoj industriji, kao i brodogradnji, kotlogradnji, rudarstvu i proizvodnji poljoprivredne mehanizacije, ne samo u našoj zemlji već i širem regionu.

Zahvaljujući činjenici da smo jedini proizvođači manometara i termometara na teritoriji Republike Srbije našim kupcima, pored kvaliteta i preciznosti naših proizvoda, pružamo mogućnost da merila dobiju u kratkom vremenskom roku, sa opcijom da ona budu po svojim karakteristikama prilagođena potrebama korisnika i uslovima eksplatacije kod svakog ponaosob. To se odnosi na dimenzije kućišta, materijale od kojih su izrađeni delovi, izgleda brojčanika, vrste navoja itd.

Kako izabrati pravi manometar?

Za pravilno definisanje manometara je potrebno da znamo u kakvim se uslovima odvija eksploatacija kao i osnovne tehničke karakteristike manometra.
Najbitnije karakteristike za definisanje su:
Opseg merenja
Prečnik
Klasa tačnosti
Položaj i navoj priključka
Uslovi rada
Vrsta i temperatura fluida

Kako izabrati pravi manometar?

AKO IMATE BILO KAKVO PITANJE, SLOBODNO NAS KONTAKTIRAJTE